StartsideOm rejsen maj 2013Billeder fra Prag maj 2013Links til steder i PragInfo materiale
Startside

 Else's 75 års fødselsdag.

Det hele startede med en kop kaffe hjemme i lejligheden. Mor/mormor begyndte at snakke om sin fødselsdag, selvom vi kun var i november, og hun har jo som bekendt først har fødselsdag i maj.
Men ideen om ikke at holde fødselsdag på vanlig vis, med venner og familie på besøg, på den store dag, var begyndt at tage form, denne gang skulle det gøres anderledes.
I december kom forslaget, mor/ mormor ville gerne en tur til Pragh og hun ville gerne have at vi alle var dernede på hendes fødselsdag.

Invitationen lød på:
Hjemme fra torsdag
hjem igen søndag.

Paul og Morten blev sat på opgaven, med at skaffe hotel med elevator ( da mor/mormor kun føler sig som en på 55, men benene er desværre nok blevet 90) :0).
Nettet blev gennem travlet og et hyggeligt hotel med god beliggende midt i den gamle by, tæt på alle de gamle seværdigheder blev fundet.
Så kom ideen med en side hvor vi kunne dele vores oplysninger og ideer til turen.
Nu glæder vi os så til turen og at dele vores ideer til hvad vi gerne vil opleve.


 
ADIDAS STAN SMITH,NIKE LUNAREPIC LOW FLYKNIT 2,ADIDAS CLIMACOOL,NIKE ZOOM WINFLO 4,SAUCONY SHADOW 6000 CHAUSSURES,NIKE AIR MAX 2017
NIKE AIR PRESTO ULTRA FLYKNIT,NIKE AIR PRESTO ULTRA FLYKNIT,NIKE AIR ZOOM ALL OUT,NIKE BLAZER MID MEN,NIKE CLASSIC CORTEZ MEN,NIKE CHUCK POSITE